Functioneel Applicatiebeheerder 32 uur per week 

Ben jij zo’n functioneel beheerder die naast kennis van ICT ook nog kennis heeft van laboratoriumprocessen? Ben je daarnaast een kei in het begeleiden van projecten, het opspeuren van problemen en het vinden van werkbare oplossingen? Dan ben jij de functioneel beheerder die de afdeling Pathologie van het St. Antonius ziekenhuis zoekt!

Dit doe je voor de afdeling Pathologie 

Voorbereiden en begeleiden van (implementatie)projecten, grote releases, informatiebeleid, planning en ICT innovaties. Dát is waar het op hoofdlijnen om draait in deze veelzijdige baan. Je schakelt daarvoor regelmatig met collega’s van de eenheid Pathologie binnen het Antonius maar ook met de andere locaties van Pathologie DNA. Jij vervult een rol als spin in het digitale web van ons laboratorium informatiesysteem LMS/Poema en de koppelingen naar andere informatiesystemen. Jouw doel is zorgen dat alles technisch goed functioneert en de medewerkers van het lab kunnen vertrouwen op goed werkende systemen zodat zij optimaal hun werk kunnen doen. Jij bent de verbindende schakel tussen de afdeling Pathologie, ICT en de eindgebruikers. Het laboratorium heeft een complexe ICT infrastructuur en het is jouw taak om te zorgen voor de juiste koppeling van de (nieuwe) analyseapparatuur. Je genereert rapportages voor productiecijfers, doorlooptijden en andere verzoeken vanuit het Management, andere afdelingen of klanten. Een behoorlijke uitdaging, maar je staat er niet alleen voor! Je vervult deze taak samen met twee collega functioneel applicatiebeheerders. Samen zorgen jullie voor goed functionerende informatiekundige processen met aansluitende systemen en tevreden gebruikers. Dit is nog maar een greep uit de vele boeiende taken waar jij je in deze veelzijdige functie mee bezig houdt.

Jij brengt mee 

Jij bent iemand die zich vastbijt in de boeiende materie rondom ICT-applicaties. Je hebt kennis van en ervaring met projectmatig werken en het leiden van veranderprojecten. Analyseren (van processen), adviseren en ondersteunen van gebruikers én management om optimaal werkenden applicaties te bereiken, dát is jouw grootste kwaliteit en wat je ook het liefste doet. Fouten opspeuren, werkbare oplossingen bedenken en verbetervoorstellen doen vind jij uitdagend. Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme en geduld en een groot gevoel voor zorgvuldigheid. Je kunt laveren tussen alle verschillende belangengroepen.

 

Als Functioneel Applicatiebeheerder heb je

 • Een afgeronde IT Hbo-opleiding
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als Functioneel Applicatiebeheerder en Projectleider
 • Kennis van zorgprocessen / HL7 koppelingen
 • Goede communicatieve en advies vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Kennis van SQL is een pré
 • Kennis van LMS/Poema is een grote pre
 • Kennis van G2 Speech Report en Epic is een pre
 • Kennis van laboratoriumprocessen is een pre

Jij verdient óók het beste 

Om een goede Functioneel Applicatiebeheerder te zijn voor ons vragen we wel wat van je. Daar stellen wij natuurlijk wat tegenover:

 • om te beginnen een boeiende baan waarin je zelf voor een groot deel bepaalt hoe je er invulling aan geeft om het beste resultaat te bereiken;
 • wij bieden jou een salaris passend bij de zwaarte van deze functie (FWG 50, maximaal € 3490,- bruto per maand op basis van een 32 urige werkweek). Hoeveel je precies gaat verdienen is afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness- of ‘bring your own device’’-regeling;
 • volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • deelname aan carrièreportaal ‘Sterk in je Werk’
 • gelegenheid tot parkeren in naastgelegen parkeergarage.

Informatie 

Ben je nieuwsgierig naar deze baan en wil je nog meer weten? Bel met Barbara van Iersel, Afdelingshoofd a.i. afdeling pathologie, tel. 06-17101566.

Solliciteren 

Word je enthousiast van deze functie? Stel je dan snel aan ons voor! Solliciteren kan via deze link