Chef de Clinique locatie 's-Hertogenbosch

Pathologie-DNA B.V. zoekt voor de locatie Jeroen Bosch Ziekenhuis per direct:

een chef de clinique pathologie (0,8-1,0 fte)

De vacature is ontstaan omdat de zittende chef de clinique een baan elders heeft aanvaard. Salariëring vindt plaats conform AMS voorwaarden. U komt in dienst van Pathologie-DNA B.V.

De organisatie

Pathologie DNA is het samenwerkingsverband van Pathologie-DNA B.V. en de laboratoria voor pathologie van de STZ- ziekenhuizen Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch, St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en Rijnstate in Arnhem.  Pathologie-DNA B.V. bestaat uit 28 pathologen, waarvan er enkelen in loondienst zijn. De pathologie wordt in de volle breedte uitgeoefend en er is een divers aanbod aan moleculaire technieken, inclusief een Next Generation Sequencing faciliteit. De grootte van de staf biedt veel mogelijkheden tot subspecialisatie. Digitale pathologie is voor interne consultatie beschikbaar. De vakgroep werkt volledig digitaal. De B.V. heeft op alle locaties een opleidingsbevoegdheid voor de pathologie.  Alle locaties hebben een goed geoutilleerd ISO-15189 geaccrediteerd laboratorium.

De functie

De vakgroep werkt met deelgebieden. Het aantal en de keuze van de deelgebieden voor de chef wordt in overleg met de chef vastgesteld. We zoeken een teamspeler, een kandidaat met interesse in de opleiding tot patholoog.  Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar.

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Dr. P.Th.G.A. Nooijen, patholoog,  Pathologie-DNA,  tel.nr. 073 – 55 32 751 of  M: 06-51047363.

 Solliciteren kan tot en met vrijdag 26 maart 2021.
U kunt uw sollicitatie, met uw curriculum vitae, mailen naar rrodenburg@pathologie-dna.nl t.a.v. mevrouw drs. Reini Rodenburg, manager Pathologie-DNA B.V. , o.v.v. Vacature nummer 2021-01.