Vacature Chef de clinique pathologie

Pathologie-DNA B.V. zoekt per direct een

een chef de clinique pathologie (0,8-1,0 fte), voor de locatie Jeroen Bosch Ziekenhuis (met bereidheid voor de locatie St. Antonius ziekenhuis /Rijnstate te werken).
De vacature is ontstaan omdat de zittende chef de clinique een baan elders heeft aanvaard. Salariëring vindt plaats conform AMS voorwaarden. U komt in dienst van Pathologie-DNA B.V.

De organisatie

Pathologie DNA is het samenwerkingsverband van Pathologie-DNA B.V. en de laboratoria voor pathologie van de STZ- ziekenhuizen Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch, St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en Rijnstate in Arnhem. Pathologie-DNA B.V. bestaat uit 27 pathologen. De pathologie wordt in de volle breedte uitgeoefend en er is een divers aanbod aan moleculaire technieken, inclusief een Next Generation Sequencing faciliteit. De grootte van de staf biedt veel mogelijkheden tot subspecialisatie. Digitale pathologie is voor interne consultatie beschikbaar. De vakgroep werkt volledig digitaal. De B.V. heeft op alle locaties een
opleidingsbevoegdheid voor de pathologie. Alle locaties hebben een goed geoutilleerd ISO15189 geaccrediteerd laboratorium.

De functie

De vakgroep werkt met deelgebieden. Het aantal en de keuze van de deelgebieden voor de chef wordt in overleg met de chef vastgesteld. We zoeken een teamspeler, een kandidaat die bereid is te participeren in de opleiding tot patholoog. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar.

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Dr. P.Th.G.A. Nooijen, patholoog, Pathologie-DNA, tel.nr. 073 – 55 32 751 of M: 06-51047363.
Solliciteren kan tot en met vrijdag 28 januari 2022.

U kunt uw sollicitatie, met uw curriculum vitae, mailen naar rrodenburg@pathologie-dna.nl t.a.v. mevrouw drs. Reini Rodenburg, manager Pathologie-DNA B.V. , o.v.v. Vacature nummer 2022-01-01.