Nicole Bulkmans website 01-2023

Nicole Bulkmans

Big-nummer 89047572601

"Multidisciplinaire samenwerking is de kracht van goede gezondheidszorg. Pathologie-DNA is door het vooroplopen in de ontwikkelingen van aandachtsgebieden, digitale pathologie en moleculaire diagnostiek een uiterst belangrijke en excellente partner in de multidisciplinaire zorgpaden die leiden tot topdiagnostiek en topzorg”

Nicole Bulkmans volgde de specialisatie tot patholoog in het VUmc (2012) en is gepromoveerd op onderzoek naar primair hr-HPV testen in het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker (2008).
Daarna heeft zij 10 jaar als patholoog gewerkt in Haarlem voor het Spaarne Gasthuis te Haarlem en Hoofddorp en het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Daar heeft zij indertijd nieuwe technieken in zorgpaden geïntroduceerd als moleculaire diagnostiek, mamma-sneldiagnostiek en Mohs-chirurgie en heeft zij een fusie en verbouwing van de afdeling pathologie begeleid.
Naast haar diagnostiek werkzaamheden is zij lid van de Commissie BeroepsBelangen (CBB) van de Nederlandse Vereniging voor Pathologie (NVVP).

Sinds januari 2023 werkt Nicole als patholoog bij Pathologie-DNA met de aandachtsgebieden long-, gastrointestinale- en uropathologie.

Subspecialisatie